Deelnemen

   

De Haagsche Kunst- en Antiekdagen, met zijn 40.000 bezoekers, is één van de meest karakteristieke evenementen in Koninklijk Den Haag. Op het prachtige Lange Voorhout kunnen liefhebbers van de schone kunsten en iedereen die geïnteresseerd is in antiquiteiten, oude boeken, oude prenten en cultuur hun hart ophalen langs de 165 stands. Maar ook de Denneweg en het Noordeinde zijn zeker de moeite waard om een bezoek aan te brengen. Diverse galeries en bedrijven hebben speciale activiteiten, workshops, lezingen en presentaties gedurende dit weekend. Tevens organiseren wij ieder jaar diverse gratis activiteiten voor de bezoekers op en rondom het Lange Voorhout.
Bij ons kunnen zowel particulieren als handaleren een kraam boeken. De kosten voor een marktkraam bedragen:

Zaterdagplaatsen, 26 augustus 2017
Op zaterdag is de opstelling zoals de reguliere zondag-antiekmarkt plus het gedeelte vanaf Hotel des Indes tot aan de Kloosterkerk en het pleintje voor het Escher Museum tot aan de Amerikaanse Ambassade.
Enkele kraam   € 65,-  excl. BTW 
Inloopkraam     € 90,-  excl. BTW 

Weekendplaatsen, Zaterdag 26 augustus 2017 + Zondag 27 augustus 2017 
Op zondag staan de kramen vanaf Hotel des Indes tot aan de Kloosterkerk plus het pleintje voor het Escher Museum tot aan de Amerikaanse Ambassade.
Enkele kraam (voor 2 dagen) € 135,- excl. BTW

Spelregels:
Het is niet mogelijk alleen voor zondag te boeken. Dit om de mensen, die het gehele weekend willen staan, de voorkeur te geven. De zaterdag is nog wel apart te boeken. Op zaterdag zijn er namelijk veel meer plaatsen beschikbaar dan op zondag. Op zondag zijn er slechts 100 extra plaatsen, naast de reguliere zondagsmarkt, beschikbaar, dus wees er snel bij voor deze plaatsen. Op zondag zijn geen inloopkramen te boeken. 
Indien u op zaterdag niet komt opdagen en u heeft een weekendplaats geboekt dan vervalt automatisch uw recht voor uw zondagplek. Op zaterdagmiddag stellen wij de wachtlijst in werking en vullen dan uw kraam op. Ook restitutie is dan niet mogelijk.

De indeling van de markt gaat op basis van volgorde van binnenkomst. U kunt een voorkeursplek opgeven, maar wij kunnen deze niet garanderen. Wilt u zeker zijn van uw voorkeuren dan kunnen deze extra gereserveerd worden á  € 5,-. U wordt dan gebeld als de indeling van de markt wordt gemaakt. Hoekplaatsen zijn ook voorkeursplaatsen. Na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving pas definitief. Indien u niet voor de uiterste betaaldatum betaalt kunnen wij uw deelname niet garanderen. 
Voor alle overige spelregels verwijzen wij u graag naar deze site. 

Inschrijven kan via Marktland Evenementen BV
Naaldwijkseweg 2, 2291 PA Wateringen. Tel. 0174-225501 / 06-51231996. 
www.marktland.nl / www.hkad.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.