Programma

Antiek-, Curiosa-, Boeken- en Kunstmarkt
De circa 100 stands gevuld met Antiek, Boeken, Beeldhouwkunst, Brocante, Curiosa, Keramiek, Kunst en Vintage staan verdeeld over het gehele evenemententerrein vanaf de Amerikaanse Ambassade tot aan de Kloosterkerk. De deelnemers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland en hebben een divers aanbod voor elk gewenst budget.

Informatiestand en toiletten op het middenplein
Bij de informatiestand op het middenplein van het Lange Voorhout vindt u alles wat u wilt weten over de Haagsche Kunst- en Antiekdagen. Naast de informatiestand kunt u de toiletten vinden.

Voor de bezoekers bestaat de mogelijkheid om zich te laten registreren zodat zij over een coronageval kunnen worden ge├»nformeerd. Registeren kan bij de informatiestand op het middenplein. Uw gegevens worden niet voor commerciele doeleinden gebruikt en worden na 1 maand vernietigd. 

Horecagelegenheden
Er zijn diverse horecagelegeheden aanwezig op het evenemententerrein.  De stoelen op het terras staan op 1,5 meter afstand. 

Toilet 
Naast de informatiestand kunt u de toiletten vinden. De wachtrij voor de toiletten is achter de toiletten, op de afgesloten weg. De wachtrij is ingedeeld in vakken van 1,5 meter.

EHBO
Ehbo is aanwezig in de informatiestand. Indien u hiervan gebruikt wenst te maken bieden wij u een mondkapje aan. Onze EHBO medewerkers zullen ook een mondkapje en handschoenen dragen.